CULTURAL HERITAGE OF THE LOCALITY IN WHICH I LIVE

Objavljeno: Srijeda, 07 Travanj 2021
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Učenici 6.a  i njihova razrednica Marija Mrkić sudjelovali su u eTwinning projektu "Cultural heritage of the locality in which I live", u kojem su proučavali kulturnu baštinu svoga mjesta. Cilj je bio da se stečeno znanje objedini i prikaže u nekom digitalnom alatu (Padlet, Adobe Spark ili dr.). Projekt se provodio u suradnji s partnertskim školama iz Hrvatske i Turske.

Opširnije:CULTURAL HERITAGE OF THE LOCALITY IN WHICH I LIVE

Uz čitanje riječi rastu

Objavljeno: Petak, 23 Listopad 2020
Napisao/la Marijana Pavić

  Školska knjižnica naše škole uključila se ove godine u eTwinning projekt Uz čitanje riječi rastu.

Opširnije:Uz čitanje riječi rastu

Amusing Design Thinking

Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marijana Pavić

Grupa učenika 6.b razreda okupljena u izvannastavnoj radionici za daroivite učenike Kreativno mišljenje koju vodi knjižničarka Marijana Pavić uključila se u eTwinnig projekt Amusing Design Thinking.

Opširnije:Amusing Design Thinking

Radionice u sklopu projekta MMI

Objavljeno: Subota, 20 Ožujak 2021
Napisao/la Marina Lisica

 

U sklopu međunarodnog eTwinning projekta Me, Myself & I, učenici 7. a razreda imali su niz radionica sa svojom razrednicom Marinom Lisica.

Opširnije:Radionice u sklopu projekta MMI

Zajednička priča u sklopu eTwinning projekta Me, Myself & I

Objavljeno: Srijeda, 03 Ožujak 2021
Napisao/la Marina Lisica

Učenici 7.a razreda sa svojom razrednicom Marinom Lisica sudjelovali su u pisanju zajedničke priče sa svojim vršnjacima u sklopu eTwinning projekta Me, Myself & I. Priča o 13-ogodišnjem dječaku Davidu Milleru nastala je tako da je svatko od učenika iz 23 razredna odjela napisao nekoliko rečenica u točno određeno vrijeme prema zadanom rasporedu nadovezavši se na prethodno napisano. Učenici su pisali na engleskom jeziku, a njihov uradak možete pročitati OVDJE.

 

Čestitke pozitive

Objavljeno: Petak, 18 Prosinac 2020
Napisao/la Marina Lisica

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju želja nam je bila razveseliti nekoga za Božić ali također i sami primiti dobre želje. Upravo zato smo se prijavili za razmjenu božićnih čestitki. Naše dobre želje otputovale su u IV. osnovnu školu Varaždin također jednom 7. a razredu i njihovom školskom psihologu Mateju Fiškušu.

 

You are incredible just as you are

Objavljeno: Petak, 18 Prosinac 2020
Napisao/la Marina Lisica

Učenici 7.a razreda su u sklopu projekta "Me, Myself & I" sudjelovali u pisanju priče zajedno sa učenicima iz još 22 razreda iz raznih krajeva Hrvatske. Priča o dječaku Davidu pisana je online, u Google dokumentu, te je svaki razred osmislio svoj dio priče nadovezujući se na prethodno objavljen tekst. 

  

Svjetski dan mentalnog zdravlja

Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marina Lisica

 

U sklopu međunarodnog e-Twinning projekta „Me, Myself & I” u kojem sudjeluju, učenici 7. a razreda, sa svojom razrednicom Marinom Lisica, obilježili su u petak 9. listopada Svjetski dan mentalnog zdravlja.

Opširnije:Svjetski dan mentalnog zdravlja

Međunarodni eTwinning projekt "Me, Myself & I"

Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marina Lisica

U novu školsku godinu učenici 7. a razreda i njihova razrednica, Marina Lisica kreću s međunarodnim eTwinning projektom "Me, Myself & I" ("Ja i sva moja lica").

Projekt je nastao s ciljem promoviranja važnosti i brige za dobro mentalno zdravlje djece i mladih. Kroz projekt će se potaknuti učenike na prepoznavanje vlastitih emocionalnih stanja, kvalitetnu komunikaciju s bližnjima, suradnju i traženje podrške u vlastitoj zajednici.

Opširnije:Međunarodni eTwinning projekt "Me, Myself & I"

Potkategorije

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice