Umjetnost poučavanja

Kategorija: Diseminacija
Objavljeno: Petak, 26 Siječanj 2024
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Stručno usavršavanje Umjetnost poučavanja, financirano je iz bivšeg Erasmus+ projekta ‘’Bridging the gap.’’ U našoj školi 2023./2024. god. odvija se diseminacija Umjetnost poučavanja. Nositelj projekta je organizacija Taka Tuka iz Slovenije, a partneri su, uz Teatar Tirena, IFANT, EDUCULT, Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Emporij, Zavod za gluhe in naglušne Ljubljana, Volksschule Corneliusgasse i Oš Ivana Gundulića. Teatar Tirena u Zagrebu organizira edukaciju usmjerenu na učitelje razredne nastave, odgojitelje, psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge, socijalne radnike, edukacijske rehabilitatore, logopede, studente i asistente u nastavi na stručno usavršavanje "Umjetnost poučavanja.’’

Opširnije:Umjetnost poučavanja

Završetak Erasmus+ projekta Bridging the Gap

Kategorija: Diseminacija
Objavljeno: Utorak, 09 Svibanj 2023
Napisao/la Silvana Stipić

Došli smo do kraja našeg drugog Erasmus+ projekta Bridging the Gap.

Škola je ovim projektom, koji se odnosi na unaprjeđenje inkluzivne klime škole koja bi omogućila učinkovito uključivanje svih učenika u redoviti sustav odgoja i obrazovanja, dobila 15.412,00 eura za financiranje međunarodnih edukacija učitelja i diseminacijske aktivnosti. Projekt je trajao od 1. rujna 2021. do 1. ožujka 2023.

Opširnije:Završetak Erasmus+ projekta Bridging the Gap

Važnost projekata u nastavi

Kategorija: Diseminacija
Objavljeno: Petak, 28 Travanj 2023
Napisao/la Marina Lisica

O dobrobiti provođenja projekata (prvenstveno Erasmus+ projekta Bridging the Gap) govore Tara i Veronika u intervjuu sa našim vrsnim novinarkama Florom i Nikom.

Tara i Nika

Veronika i Flora

Planinarenje

Kategorija: Diseminacija
Objavljeno: Petak, 21 Travanj 2023
Napisao/la Marina Lisica
             
U petak, 21. travnja učenici 8.a razreda i ženske školske odbojkaške ekipe u pratnji učitelja Darka Melnika i Ane Tadić Marjanović posjetili su otok Ugljan te krenuli laganom planinarskom stazom do Sv. Mihovila (265m)-brdo na čijem se istoimenom vrhu nalazi tvrđava iz 13. stoljeća, sagrađena od strane Mlečana.

Opširnije:Planinarenje

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice