ZDRAV ZA PET

Kategorija: Preventivni programi
Objavljeno: Petak, 16 Veljača 2024
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

 U sklopu ŠPP "ZDRAV ZA PET" 16.2.djelatnica policije Marina Magaš održala je predavanje NULA PROMILA u 8.a i 8.b razredu. Kroz edukaciju želimo smanjiti ovisnost o alkoholu i odgoditi prvu konzumaciju. 

Opširnije:ZDRAV ZA PET

Predavanje za roditelje

Kategorija: Preventivni programi
Objavljeno: Četvrtak, 18 Siječanj 2024
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

U srijedu 17.1. djelatnica Volonterskog centra Zadar Fani Marinović održala je predavanje za roditelje učenika sedmih razreda, na temu „Sigurno ponašanje djece na internetu“. Djelatnica je govorila o odgovornoj uporabi interneta osobito provođenju vremena na ekranu , društvenim mrežama, igricama i ovisnosti o internetu, kako je prepoznati i kako postaviti neke granice.

Opširnije:Predavanje za roditelje

PROGRAM ZDRAV ZA PET

Kategorija: Preventivni programi
Objavljeno: Petak, 28 Travanj 2023
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

27.4. U sklopu ŠPP "Zdrav za 5"; djelatnica policije održala je predavanje „Nula promila“ na temu ; štetne posljedice i kaznenopravni aspekti zlouporabe alkohola, u sva tri osma razreda.
Učenike je upoznala sa kazneno-pravnim odredbama, odgovornošću te specifičnostima vezanim uz adolescentsku dob i odrastanje te problematiku ovisnosti, Statistički podaci koji govore o sve ranijem početku pijenja i prvih opijanja kod mladih vrlo su alarmantni te je važno za napomenuti da prema relevantnim istraživanjima, ukoliko tinejdžer pije prije nego napuni 15 godina, ima četiri puta veću vjerojatnost da razvije ovisnost o alkoholu i sedam puta veću vjerojatnost da će biti sudionik prometne nesreće.

Opširnije:PROGRAM ZDRAV ZA PET

Predavanje za osme razrede u sklopu projekta MEDICINSKA +

Kategorija: Preventivni programi
Objavljeno: Utorak, 18 Travanj 2023
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Ove školske godine naša škola sudjeluje u kampanji za širenje zdravih životnih navika projekta „MEDICINSKA+“ čiji je nositelj Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar, a Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu partner.
Tijekom provedbe projekta predviđeno je održavanje kampanje za širenje zdravih životnih navika, s ciljem promocije programa Regionalnog centra kompetentnosti (RCK) Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar kroz diseminaciju zdravih životnih navika i poticanje interdisciplinarne suradnje školskih ustanova.

Opširnije:Predavanje za osme razrede u sklopu projekta MEDICINSKA +

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice