JAKO STRAAAAŠNA RADIONICA!

Kategorija: STEAM radionice
Objavljeno: Petak, 30 Listopad 2020
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

S  ciljem približavanja znanosti djeci od rane dobi   Ana Tadić Marjanović  mag. educ. biol. et chem. održala je prirodoznanstvenu radionicu sa 4.c razredom. Radionica koja je započela sa čitanjem knjige „Tko se boji mraka još“, sastojala se  od tri strašnodijela; eksperimenata, strašne matematike i umjetnosti.

Opširnije:JAKO STRAAAAŠNA RADIONICA!

Obilježavanje međunarodnog dana darovite djece OSJETILA-učenje kroz igru

Kategorija: STEAM radionice
Objavljeno: Ponedjeljak, 22 Ožujak 2021
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Razvoj darovitosti složen je i dinamičan proces koji zahtijeva udruženo djelovanje velikog broja čimbenika među kojima presudnu ulogu imaju obitelj, sam pojedinac i društvena sredina. Dijete se ne razvija izolirano već u interakciji sa svojom obitelji, a potom i u kolektivu u kojem započinje druženje s vršnjacima. Iznimo je važno prepoznati darovitu djecu te im pružiti mogućnost napredovanja. Zbog toga u našoj školi organiziramo niz radionica namjenjenih darovitoj djeci.

Opširnije:Obilježavanje međunarodnog dana darovite djece OSJETILA-učenje kroz igru

Osjetimo osjetilima

Kategorija: STEAM radionice
Objavljeno: Ponedjeljak, 06 Veljača 2023
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

U petak 3.2. učenici 4.a i 4.c razreda sudjelovali su u zanimljivoj i poučnoj radionici pod nazivom Osjetila koju je za njih pripremila i održala prof. Ana Tadić Marjanović.

Učenici su kroz raznovrsne i zabavne aktivnosti uz pomoć osjetila otkrivali predmete iz žive i nežive prirode, te shvatili važnost osjetila za otkrivanje i spoznavanje svijeta oko sebe. Na kraju radionice uživali su u natjecanju oslanjajući se na osjetila.

Opširnije:Osjetimo osjetilima

STEAM - Jabuka

Kategorija: STEAM radionice
Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marina Lisica

Danas smo obilježili svjetski dan jabuka na STEM način. Kroz šest različitih postaja, profesorica Ana Tadić Marjanović i sedmaši su izvodili eksperimete s jabukama, učili o životnom ciklusu ove voćke, izradili štrudlu, degustirali jabuke, ispitali gustoću jabuke te pravili tornjeve od jabuka.

Opširnije:STEAM - Jabuka

Potkategorije

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice