PROVOĐENJE EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

Objavljeno: Srijeda, 30 Rujan 2020 Napisao/la Antonia Budanko Brkić
  • obavijest i zamolba učenicima i roditeljima

Nakon isteka mjeseca rujna možemo zaključiti da se epidemiološke mjere u našoj školi provode u potpunosti, uz neka moguća poboljšanja.

MASKE

Maske su dužni nositi učenici viših razreda samo dok borave u zajedničkim prostorima: hodnici, toaleti, knjižnica i dr. – mole se svi učenici da se toga pridržavaju.

Učenici 5. razreda bi trebali nositi maske i na nastavi Informatike, jer ih je puno u razredu i nije moguće ostvariti propisanu udaljenost. S obzirom na negodovanje dijela roditelja i učenika 5.b  zbog nošenja maski na nastavi Informatike, nastavu Informatike u 5.b  razredu  ćemo izvoditi prema modelu C, tj. pola razreda 1 tjedan na daljinu, a druga polovica  u razredu, idući tjedan obrnuto. 

Učenici nižih razreda nisu dužni nositi maske, ali ih mogu nositi, ako žele.

Općina Bibinje se obvezala kupiti za svako dijete po još 2 maske početkom drugog polugodišta, koje će biti djeci odmah dostavljene.

PRANJE  RUKU

Učenici se redovito pridržavaju uputa.

Međutim, primijećeno je da neki  učenici nekontrolirano čupaju i bacaju na pod papirnate ubruse za ruke, bez da su ih upotrijebili. Molim učenike da malo pripaze. Bačeni papir je bačeni novac. Umjesto za opremanje škole, novac ćemo nepotrebno potrošiti. Korona neće vječno trajati. Zašto ne bi školski novac potrošili na odlazak u kino,kazalište, ili na izlet, umjesto da  ga prosipamo po podu?

Zahvaljujem svima na pridržavanju pravila.

Budimo dosljedni i dalje. ČUVAJMO SVI NAŠE ZDRAVLJE!

Hitovi: 571

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice