×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/bibinje1/public_html/images/valentinovo-2015
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/valentinovo-2015

Zaljubljeni petak 13.

Objavljeno: Srijeda, 18 Veljača 2015 Napisao/la Laura Sikirić, 5. b i Iva Milanović, 5. b

Na petak 13. ipak je bilo sreće i ljubavi kod nas. U našoj se školi održala priredba za Valentinovo, u kojoj su sudjelovali učenici od 5. do 8. razreda. Učenici su čitali pjesme poznatih pjesnika, te svoje literarne radove.

Školski zbor je otpjevao 2 pjesme i sve nas oduševio. Laura i Tereza, učenice 5. b razreda otpjevale su pjesmu od Toše Proeskog i Antonije Šole "Volim osmijeh tvoj", dok su učenice 5. a razreda Arta i Ema otpjevale pjesmu iz filma "Titanic". Učiteljice su osmislile zabavan i poučan kviz, u kojem su sudjelovale 2 skupine. Prva skupina bila je sastavljena od učenika iz A razreda, a druga iz B razreda. Iz svakog razreda (A i B) uzeli su po jednog učenika ili učenicu. Bila su 23 zabavna pitanja na koja su učenici morali odgovoriti u roku od 4 sekunde. Imali smo i slasne medenjake koje su pravile učenice šestih razreda, članice školske zajednice Moba. Bilo je puno medenjaka s poučnim porukama, ali brzo su nestali. Za kraj smo pogledali video "Kakva je to… ljubav?" koji su snimali naši učenici lani, u vrijeme Valentinova. Taj petak 13. bio je najljepši i najzabavniji dan u našoj školi.

{gallery}valentinovo-2015{/gallery}

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice