Diseminacija na ŽSV

Kategorija: Diseminacija Objavljeno: Petak, 18 Prosinac 2020 Napisao/la Marina Lisica

U sklopu diseminacije Erasmus+ projekta "Mogu više", jako mnogo kolega i kolegica je moglo naučiti kako uspješno prijaviti Erasmus+ projekt.

U ponedjeljak 30.11.2020. nastavnica Engleskog jezika Nina Lonić i nastavnica Njemačkog jezika Silvija Sikirić održale su predavanje na ŽSV-u nastavnika Njemačkog jezika na temu Erasmus projekta. U uvodnom dijelu predavanja nastavnica Nina je predstavila Erasmus projekt naše škole. Zatim je nastavnica Silvija iznijela svoje dojmove o seminaru u Pragu i predstavila IKT alate koji se mogu koristiti u nastavi stranih jezika. Nakon kratke rasprave o uporabi određenih alata u nastavi, nastavnica Nina je predstavila svoj seminar u Barceloni i podijelila neke od metoda i načina kako poboljšati komunikacijske vještine kod učenika u nastavi stranih jezika. Sva tri predavanja su bila popraćena power point prezentacijama.

3.12.2020. održan je ŽSV nastavnika Hrvatskog jezika na kojem su nastavnice Hrvatskog jezika Marijana Kandić (ujedno i voditeljica ŽSV), Jasminka Adžić Sikirić i knjižničarka Marijana Pavić podijelile svoja iskustva s Erasmus projekta i predstavile svoje radionice ostalim kolegicama u županiji i šire. 

Dana 8.12.2020. u 18 00 h učiteljica Geografije Marija Mrkić održala je predavanje na Županijskom stručnom vijeću nastavnika Geografije Zadarske županije. Predavanje se održalo preko platforme Teams i ukupno je bilo 24 sudionika. Tema predavanja je bila Erasmus projekt – Mogu više. Predavanje je trajalo 40 minuta a kolegica je koristila ppt prezentaciju. U prvom dijelu izlaganja govorila je o tome kako su u OŠ Bibinje tekle pripreme za prijavljivanje na Erasmus KA 1 projekt. U drugom dijelu je podijelila svoje iskustvo boravka na Malti u sklopu KA 1 projekta, a u trećem dijelu je govorila o diseminacijskim aktivnostima. 

Uzimajući u obzir rezultate anketnih listića kojima se mjerilo zadovoljstvo sudionika temama i predavačima, možemo sa sigurnošću reći kako su kolegice odradile odlična predavanja.

Silvija Sikirić PPT

Nina Lonić PPT

Marijana Kandić PPT

Jasminka Adžić Sikirić PPT

Marijana Pavić PPT

Marija Mrkić PPT

 

 

Hitovi: 642

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice