Predavanje na Učiteljskom vijeću OŠ Vladimir Nazor Neviđane

Dana 8.1.2021. u 10 00 h,  nastavnica Geografije, Marija Mrkić, održala je online predavanje preko platforme Teams na Učiteljskom vijeću OŠ V. Nazor Neviđane. Tema predavanja je bila Erasmus projekt – Mogu više.

U prvom dijelu izlaganja riječ je bila o tome kako su u OŠ Bibinje tekle pripreme za prijavljivanje na Erasmus KA 1 projekt. U drugom dijelu je kolegica podijelila svoje iskustvo boravka na Malti u sklopu KA 1 projekta, a u trećem dijelu tema su bile diseminacijske aktivnosti. 

Potvrda o održanom predavanju

Evaluacija projekta

Naša školska psihologinja, Dragana Švenjak, provela je evaluaciju projekta "Mogu više". Nastavnike koji su sudjelovali u projektu (odlazak na mobilnost) je anketirala UPITNIKOM ZA NASTAVNIKE, dok su učenici svoje dojmove o projektu iznijeli u Padletu.

Padlet - učenici

Upitnik za nastavnike

Obrada upitnika za nastavnike

Zadovoljstvo učenika aktivnostima projekta

Zadovoljstvo učenika CLIL metodom rada

 

 

Video o darovitima

Video o programu za darovite koji se provodi u našoj školi od 2009. godine izradile su učenice 6.c razreda Lucija, Simona i Lorena uz pomoć nastavnice Hrvatskoga jezika Jasminke Adžić Sikirić.

Video pogledajte ovdje.

Diseminacija na ŽSV

U sklopu diseminacije Erasmus+ projekta "Mogu više", jako mnogo kolega i kolegica je moglo naučiti kako uspješno prijaviti Erasmus+ projekt.

Opširnije...

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice