Tjedan za darovite

Osnovna škola Stjepana Radića Bibinje organizirala je radionice za darovite učenike u razdoblju od 31. kolovoza 2020. do 4. rujna 2020. Učenici petih i šestih razreda sudjelovali su na radionicama iz Matematike, učenici šestih razreda na radionicama kritičkog mišljenja, a učenici trećih razreda na radionicama Engleskog jezika. 

Opširnije...

Može li se matematika učiti vani?

U petak 29. 5. 2020. učenici 4. a i 4. b razreda ponavljali su redoslijed računskih operacija te tablicu množenja na suncu s učiteljicom Matematike Monikom Peša. Bila je to suradnja predmetne i razredne nastave kao i prilika učenicima da se upoznaju s učiteljicom koja će im predavati Matematiku sljedeće školske godine.

Opširnije...

Obilježavanje Dana Europe

Naša škola se pridružila obilježavanju Europskog tjedna (od 2. do 9. svibnja) i Dana Europe (9. svibnja). Na virtualnom danu otvorenih vrata EU projekata u organizaciji Informacijskog centra Europa Direct Zadar (EDIC Zadar) kratkim video uratkom predstavili smo naš Erasmus+ projekt "Mogu više". Video uradak je objavljen na facebook stranici EDIC Zadar.

Video uradak možete pogledati na sljedećoj poveznici "Mogu više" video

Svjetski dan plesa

Učenici petih i sedmih razreda obilježili su 29. 4. Svjetski dan plesa sa svojom učiteljicom Hrvatskog jezika, Jasminkom Adžić-Sikirić. Taj dan plesali su svojim prijateljima, roditeljima, braćom, sestrama i kućnim ljubimcima vođeni motom plesom protiv virusa.

Plesom protiv virusa

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice