Završetak Erasmus+ projekta Bridging the Gap

Kategorija: Diseminacija
Objavljeno: Utorak, 09 Svibanj 2023
Napisao/la Silvana Stipić

Došli smo do kraja našeg drugog Erasmus+ projekta Bridging the Gap.

Škola je ovim projektom, koji se odnosi na unaprjeđenje inkluzivne klime škole koja bi omogućila učinkovito uključivanje svih učenika u redoviti sustav odgoja i obrazovanja, dobila 15.412,00 eura za financiranje međunarodnih edukacija učitelja i diseminacijske aktivnosti. Projekt je trajao od 1. rujna 2021. do 1. ožujka 2023.

Opširnije:Završetak Erasmus+ projekta Bridging the Gap

Važnost projekata u nastavi

Kategorija: Diseminacija
Objavljeno: Petak, 28 Travanj 2023
Napisao/la Marina Lisica

O dobrobiti provođenja projekata (prvenstveno Erasmus+ projekta Bridging the Gap) govore Tara i Veronika u intervjuu sa našim vrsnim novinarkama Florom i Nikom.

Tara i Nika

Veronika i Flora

Planinarenje

Kategorija: Diseminacija
Objavljeno: Petak, 21 Travanj 2023
Napisao/la Marina Lisica
             
U petak, 21. travnja učenici 8.a razreda i ženske školske odbojkaške ekipe u pratnji učitelja Darka Melnika i Ane Tadić Marjanović posjetili su otok Ugljan te krenuli laganom planinarskom stazom do Sv. Mihovila (265m)-brdo na čijem se istoimenom vrhu nalazi tvrđava iz 13. stoljeća, sagrađena od strane Mlečana.

Opširnije:Planinarenje

Filmska radionica

Kategorija: Diseminacija
Objavljeno: Ponedjeljak, 06 Ožujak 2023
Napisao/la Marina Lisica

Voditelj Udruge za audiovizualnu umjetnost Jedina solucija, redatelj Luka Klapan, je u prvom polugodištu održao izlaganje o oblicima filmskog zapisa učenicima od 6. do 8. razreda.
Suradnja sa Udrugom nastavila se za vrijeme drugog dijela zimskih praznika od 20.- 24. veljače. u našoj školi kada je održana zimska filmska radionica Od ideje do filma u sklopu programa za darovite učenike od 5.do 7.razreda.

Opširnije:Filmska radionica

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice