Primjeri dobre prakse

Kategorija: Diseminacija Objavljeno: Četvrtak, 12 Svibanj 2022 Napisao/la Marina Lisica

Dana 11.svibnja 2022. godine učiteljica Hrvatskog jezika Marijana Kandić i učiteljica Engleskog jezika, Marina Lisica, na sjednici Učiteljskog vijeća Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag, održale su predavanje na temu "Realizacija programa Erasmus+, primjeri dobre prakse".

Prvo je kolegica Lisica, koordinatorica Erasmus+ projekata naše škole, prisutne učitelje upoznala s Erasmus+ mogućnostima u novom programskom razdoblju (2021.-2027.) Učitelji su tako mogli čuti kako započeti pisanje projekta, kako se prijaviti, koji su važniji dijelovi prijave i koja je potrebna dokumentacija, te su dobili nekoliko preporuka prije osmišljavanja projekta. Nadalje, predstavila je proceduru pisanja i provedbe oba naša Erasmus+ projekta "Mogu više" i "Bridging the gap".

Nakon toga je kolegica Kandić prisutnim učiteljima iznijela svoja iskustva sa strukturiranih tečajeva na kojima je sudjelovala u sklopu ova dva projekta. Prisutni učitelji su tako dobili informacije iz prve ruke o organizaciji puta, dužnostima, obvezama i benefitima sudionika projekta. 

Hitovi: 303

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice